Make a difference!

Hjälp en häst – SHV via H&M We Love Horses

Hoppas att alla hästmäniskor är med!
(Klicka på bilden för att dela din status och läsa mer. )
 
 
 
 
Over and Out
Peace ♥♥

Åh alla dessa människor som inte tänker!

Ikväll red jag ut med Agneta,Ann och Linda och igen träffade vi på en par tre chaufförer som glömt slå på hjärnan när de gav sig ut i trafiken. Den första chauffören i en vit bil har dessutom småbarn så man skulle ju tro att han tänkte till lite mer. Men nej.

Jag blir så trött på dessa bilister. Kan de inte förstå att de inte bara utsätter oss för fara och även sig själva? Får de min Sam över bilen är risken stor att de åker från platsen i en svart säck platta som en pannkaka! Då är det försent att lätta på gasen och försent att ha brått hem!


Fast Sigurd var på tårna redan före och drog lite ballerinahopp under kvällens skrittlänk så uppförde han sig exemplariskt då vi mötte bilarna som kom emot oss i hög hastighet. 

Sen mötte vi en stor traktor med ordentligt stor plog på efter byvägen, Ann och jag la upp handen så att han skulle sakta in vilket han inte gjorde... Hästen före Sigurd vände på ett fempenni och drog förbi oss jämnsides med traktorn men fina Harhjärtat mitt fortsatte skritta framåt utan att bralla till det! 


Linda hann rida ner på en äng med Kleo så när jag stanna Sam såg jag bara Linda men inte till Ann och Agneta bara den stora röda traktorn! Så jag hoppade av Sigurd innan han reagerade på tumultet bakom oss.

Tur nog hade Agneta fått in Elli på en infart på motsatt sida av vägen och Ann lyckades vänd Ami!

Tack och lov så slutade incidenten väl men det var INTE traktorchaufförens förtjänst för han fattade inte att stanna fast han hade en häst springandes bredvid traktorn och en annan häst backande framför traktorn!!
Varför ska det vara så himla svårt att visa hänsyn till andra medtrafikanter i trafiken?!

Det är fem före att den här händelsen blir polisanmäld!


Over and Out från en mycket pissed off Trollunge!!

No Peace today!