Jag tackar min lyckstjärna och jag är otroligt tacksam för att Sam är trafiksäker!
Fick än en gång bevis på vilken fantastisk häst jag har.
Han må vara rädd för det som ingen annan ser och fjanta sig för tex barnvagnar (som ikväll,han hade ingen som helst aaaaning om vad det var för en mystisk svart farkost en bekant och hennes mamma sköt framför sig...) men ikväll fick han toppbetyg och alla hans ninja-moves är bortglömda.

Vi red runt Åminne Strandväg ikväll,jag på Sam,Agneta på Elli och Ann på Ami, på väg hem längs Åminnevägen hörde vi att det kom en traktor emot oss. Lite längre fram för oss, cirka 30-40 meter, gick en bekant med sin hund och sin mamma som skuttade barnvagnen.
En stor traktor med dubbelhjul och en stor dyngkärra kommer i hög fart,saktar inte in för de som går på vägkanten med barnvagnen utan drar ut på vår sida av vägen och kommer susade precis upp efter oss på hästarna!
Vi såg ju vad som var på väg att hända så vi stannade ju hästarna så långt ut på vägrenen som det bara gick utan att ramla ner i diket.

Jag är väl medveten om att han hade solen i ögonen MEN då kör man inte heller i den hastigheten han höll om man inte ser vad som rör sig längs med vägen!

Sam rörde inte en min när traktorhjulen svepte förbi honom!

Jag är så himla stolt över min häst!

Jag vet att det är brått med att köra bort dynga från farmerna men inte så brått att man måste äventyra andras säkerhet!
Han som körde bor dessutom i byn och är mer än väl medveten om att det rör sig mycket hästar efter just Åminnvägen!
SKÄRPNING!!
 
 
Dagens terrängtur innan det blev lite spännande....
 
 
 
Duktigaste Prinsen ever! ♥
 
 
Over and Out!
Peace ♥♥