På dagens schema var det dressyr och galopplyft som gällde för Sam. Red på den ny skottade ridplanen i vackert vårväder (mutade en av stallägarens söner igår så han skotta planen med traktorn )
 
Sam tyckte att allt var oerhört spännande till att börja med,gick och kikade och kolla på allt. Minishettisen Harry verkade,enligt Sam, oerhört skum i sin hage , han går ju alltid i samma hagen men i alla fall... :)
 
Börja med att töja och böja åt båda hållen fortsatte med lite skänkelvikningar för att få honom mera konsentrerad på mig men fick börja göra halt, ryggning  och sen direkt fram i skritt innan han gav sig. Sen övergång trav-skritt och med fokus på att verkligen skritta fram efter övergången! Sam stannar ofta upp "för bra" i övergången.
 
Galopplyften var av varierande framgång och då alltid i vänstergaloppen :) Jag får inte riktigt igenom vänster skänkel så Sam lyfter då istället höger galopp men till sist så fick vi några riktigt fina lyft i vänster varv. Höger galopplyften var helt super om än ibland lite explosiva :) Han drar iväg och blir lätt i bakdelen när det blir för skoj!
 
Trava sen ner honom ut till vägen När vi var påväg hemåt igen som måste jag bara testa ett vänsterlyft men det blev ett höger igen men Sam hade bara så fin galopp så jag skulle kunnat fortsatt hela dagen :) I just love my Horse!
 
Blev banan för Sam som belöning efter passet!